joi, 9 februarie 2012

Basescu (cancerul Romaniei)

Cred ca toti au observat ca sa implinit profetia lui Basescu,  adica "sa traiti bine",traim asa de bine ca imediat nu ne mai incape cureaua, o sa ajungem un popor de obezi pentru ca asa de bine ne merge ca nici nu mai trebuie sa muncim, vin alti si muncesc pentru noi.
Asta a fost minciuna elctorala a lui Basescu si majoritatea a-m crezut in ea. Dar acum cand ne dam cu capul de pereti pentru ca am votat un asemenea idiot care nu a stiut decat sa distruga tara si sa vanda tot ce era de valoare pentru ca sa-si primeasca si el partea.
Nu stiu cat de prosti ne crede acest om cand face afirmatii peste afirmatii ca mai trebuie sa induram ca nu e bine ca oameni protesteaza in tara, etc..
El este genul de om care-si vede doar propriul interes, stie ca cariera lui politica este pe sfarsit dar inca se agata cu ghearele de presedintie chiar daca nu-l mai vrea nimeni acolo.
Stau si ma gandesc cum de a reusit sa faca atata avere un om simplu, un capitan de vas, un fost ministru dar singurul raspuns care-mi vine in minte este ca a reusit sa economiseasca din salarul sau pe care l-a investit.
Cred ca este printre putini oameni din tara care au reusit ca dintr-o leafa de bugetar sa-si tina cele doua fete in facultate, sa le cumpere si masini de lux, sa-si ajute si fratele sa-si deschida o fabrica de inghetata si toate doar dintr-un salar de bugetar.
Mezina presedintelui a invatat repede de la taticul sau si a urmat aceeasi cariera politica si a reusit sa ajunga parlamentar european. Dar ma gandesc ca, cum poate sa ne reprezinte in parlamentul european o pitipoanca de dorobanti care nu stie sa vorbeasca corect limba romana si care si-a facut o cariera din a frecventa cafenelele din dorobanti.
Basescu declara mereu ca vrea sa scape tara de coruptie, dar ca sa vedem ca chiar doreste asa ceva trebuie sa inceapa cu el si sa declare unde a plecat flota noastra, pentru ca nici pana in ziua de azi nu s-au gasit vinovati pentru aceasta disparitie misterioasa.
Oare este doar o coincidenta ca flota a fost vinduta in perioada in care el a fost ministrul transporturilor?
Tot o coincidenta este ca atunci a inceput sa creasca si averea lui? Nimeni nu stie si cred ca va ramane un mister pentru ca pana se va reanaliza cazul flota cred ca toti cei care pot in momentul de fata sa-l incrimineze pe Basescu vor disparea.
Basescu este un om care se gandeste doar la propriul interes, este rasist (vezi cazul jurnalistei pe care a facut-o tiganca in timp ce era filmat),este presedintele care nu se sfieste sa consume bauturi alcoolice iar dupa aceea sa se urce la volan, da impresia ca legile nu sunt facute pentru el si el nu trebuie sa le respecte.
Dar nu mai este mult si va fi nevoit sa plece pentru ca romani nu mai suporta asemenea nesimtire si atata teatru. Este omul politic acre poate plange la comanda doar ca se impresioneze poporul cu lacrimile lui de crocodil.
Este presedintele care promoveaza sistemul sanitar din Romania dar el se duce si se trateaza in Austria pe bani de la buget.
La insistentele sale au modificat constitutia pentru ca sa fie presedinte macar 10 ani nu cumva sa fie altul care sta mai mult la cotroceni decat el. A vrut sa nu fie mai prejos decat Iliescu care tot 10 ani a fost presedinte.
Impreuna cu marioneta Boc au distrus tot ce a fost bun in tara. Au redus salariile bugetarilor, au impozitat pensiile, au crescut TVA-ul, au mai impus alte taxe si impozite ca taxa auto pentru ca sa distruga incet si sigur visele romanilor pentru o viata mai buna.
Ei taie salariile oamenilor de rand dar nu se gandesc sa le taie si pe ale lor care tot bugetari sunt.
Basescu este cancerul Romaniei si pana nu-l v-om extirpa nu v-om avea sperante pentru un viitor mai bun.

PS:Toata lumea stie ca fiica lui Base Eba a fost cuplata cu Sida.Cea mai letala combinatie Cancer+Sida.

Pe maine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu