vineri, 10 februarie 2012

Noul guvern (vai de noi)

La fel ca toata lumea am vazut ca sa instaurat un nou guvern. Ceea ce poate nu toata lumea a observat este ca noul guvern nu este cu nimic mai special decat cel vechi si prost.
Acum avem un guvern tanar care in mod normal trebuie sa fie si mai dinamic dar atata timp cat in spatele celor noi stau tot lupi cei batrani nu facem nici un rahat.
Am ramas surprins in momentul in care am vazut la televizor cand unul dintre acesti ministri au declarat ca nu este necesara experienta pentru a putea conduce un minister. Ceea ce am inteles eu este ca acel ministru este dispus sa acumuleze experienta pe spatele nostru, sa faca experiente pe bani publici. Dar ma intreb pe ce criteriu au fost alesi acesti ministri?
Daca experienta nu au, multi nu au nici calificarile necesare pentru domeniul pe care il vor "conduce" si pe care se presupune ca vor sa-l si dezvolte.
Intrebarea este ce ne facem cu acesti novici?
Ce ne facem cu acest premier care poate este bun in spionaj dar in economie si in problemele reale ale tarii cum se vascurca oare?
Ce va face? Va spiona tarii ca Polonia sau Cehia sa vada cum fac fata crizei? Nu ca e o idee rea dar imi este greu sa cred ca va face asa ceva. Cred ca va fugi la tata Base sa-i ceara sfatul(cum sa faca ca sa nu se supere taticul) si nu se va orienta dupa democratiile moderne si stabile din uniune.
Cred ca acest post de premier este recompensa pentru ca acest domn Ungureanu a fost in slujba lui Base atatia ani si i-a satisfacut si cel mai mic capriciu in legatura cu informatiile despre adversarii politici.
Stiu ca el a fost la SIE(Informatii externe) dar cine il putea opri sa nu faca informarii interne?
Mai ales daca este in folosul lui Base? Base crede ca Romania este tarlaua lui si asa se comporta dar se inseala amarnic.
Cine crede la fel ca el inseamna ca este prea prost pentru lumea asta si trebuia sa moara in 89.
Nu degeaba si-au dat viata atatia oameni in decembrie 89 pentru ca sa mai avem inca un dictator.
In momentul in care o tara este condusa de un presedinte care nu mai tine cont de vointa poporului ci doar de propriile interese, atunci inseamna ca sa ajuns in acel punct in care noi POPORUL trebuie sa spunem STOP JOC.
Ce experienta in a conduce o tara intr-o situatie grea are acest premier care a condus spionajul extern?
Ce o sa faca o sa fure bani de la FMI si o sa-i aduca in tara?
Acum cand isi prezinta programul de guvernare arata ca vrea sa faca multe pe hartie. Pot sa pun pariu ca nu va face nimic din ce a promis.
Promite ca va creste salariile dar nu o va face si daca o va face va fi cu 50 lei brut astfel in cat sa nu se simta nimic in buzunarul Romanului dar ei sa aiba cu ce sa ne scoata ochii.
Aceste tertipuri pe care le folosesc acesti guvernanti sunt aceleasi pe care le foloseau si Boc si ai lui.
Ministrul transporturilor spune sus si tare ca in acest an o sa dea in folosiinta cca 200 km de autostrada.
Avand in vedere ca suntem la inceputul anului si ca majoritatea banilor pentru autostrazi sunt din fonduri europene eu zic ca nici anul acesta nu se va face nimic.
Daca in momentul de fata abia se reuseste construirea 100 km de autostrada intr-un an, cu utilajele pe care le avem si cu tehnologia care exista eu zic ca se bate pasul pe loc( nu se lucreaza)
Inseamna ca Ceausescu a avut ajutor de la "extrateresti" de a putut construi atat de multe cu o tehnologie mult inferioara celei actuale. Cred ca au venit "extrateresti" si au construit drumuri, orase, fabrici, uzine, s.a.
Domnul presedinte iti zic pe calea libera a internetului pe care vreti sa-l blocati, sa-l taxati si altfel sa ingraditi libertatea de exprimare a populatiei ca esti PRAF SI PULBERE.
Dute de unde ai venit si nu ne mai deranja cu discursurile tale anoaste si daca tot vei pleca ia si un Ponta mic care nu mai stie ce vrea. Ca si asa a vb mult si nimeni nu a inteles nimic.
Cred ca isi asteapta si el partea.
VREM O ALTA CLASA POLITICA, VREM OAMENI PROFESIONISTI CARE SA CONDUCA TARA NU COMUNISTI SI FII DE COMUNISTI CARE SUNT ANCORATI IN TRECUT SI CARE SUNT OBISNUITI SA FURE MULT.
Nu cred ca cineva din popor are ceva de spus in momentul in care cei care sunt la putere o duc bine, daca si poporul o duce bine. Este normal ca sa aiba mai mult dar nu ca ei sa aiba si de la noi sa lipseasca cu desavarsire.
Sper sa scapam de acest parlament (putere+opozitie=praf) si sa avem profesionisti la putere. Daca este nevoie zic ca trebuie sa aducem un premier si ministri din afara pentru ca asa scapam de acesti HOTI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu