sâmbătă, 18 februarie 2012

Boc barbatul fatal

Zilele trecute cand a-m vazut filmarea cu Boc in curul gol ma bufnit rasul. Si a-m ajuns la concluzia ca fostul premier ne-a lasat o amintire a acestor ani de guvernare dezastruoasa si ca acum am si vazut ceea ce incerca el sa ne arate de fiecare data cand ne plangeam de traiul greu, ne-a arata fundul.
Toata lumea face atata caz referitor la acel film si se acuza uni pe alti ca de ce au difuzat filmul.
Intrebarea este de ce filmul a aparut doar acum dupa ce Boc a plecat de la guvern? Oare este doar o coincidenta ca filmul a ajuns in presa dupa ce a fost numit Ungureanu ca premier, acelasi Ungureanu care a vedit de la serviciile secrete, care au mijloacele necesare de a realiza astfel de filme denigrante.
Foarte multa agitatie pe seama acestui film, dar lumea se agita de pomana. CNA a amendat A1 pentru ca au difuzat acel film, dar ma intreb care sa fi fost motivul real a amendei?
Filmul nu reprezinta decat un om care a facut burta si are sunca de la atata criza si de la traiul rau pe care la avut.
Oare motivul amendei sa fie ca nu cumva poporul sa se rascoale din cauza ca fiecare a strans cureaua dar cei din guvern au trebuit sa o schimbe si sa isi cumpere altele mai mari?
Noi suferim si ei o duc bine mersi pe bani nostri. Poate in curand vor apare si filme cu Udrea, cu Basescu sau de ce nu cu amandoi impreuna ca si asa stie o tara intreaga ca Base o face pe Udrea.
Cine stie ce ne rezerva viitorul apropiat ca doar se apropie alegerile. Parerea mea este ca filmul a fost facut public tot de PDL in speranta de a mai sensibiliza populatia cu situatia dramatica pe care trebuie sa o traverseze Boculet dupa ce toata lumea a luat la cunostiinta si ia vazut formele pe care cu greu a reusit sa le lucreze la sala de forta.
Sigur era o sala de forta? Poate a fost la o sedinta MISA de integrare in absolut. Nimeni nu poate sti in afara de cel patimit.
Lumea il compatimeste pe Boc dar pe noi cei care a-m fost nevoiti sa vedem acel odios spate cine ne compatimeste?
Dupa acea vizionare cred ca multi vor avea nevoie sa mearga la pshiholog pentru a putea trece peste acest soc emotional pe care ni l-au pricinuit acele imagini.
E rau pentru un fost premier sa fie filmat in curul gol, dar este mai rau pentru o tara sa fie lasata cu contul gol de acelasi fost premier.
In acel film se vad doar barbati care trec pe langa Boc, oare nu cumva fostul premier si-a schimbat gusturile?
Oare nu a trecut de partea cealalta a baricadei? Trebuie s-o intrebam pe Naomi poate are stiri proaspete despre acest subiect.
Se vede in film cum fostul premier are corpul lucrat de: sorici,sarmale, ciorbite, s.a. bunatati pe care le poate consuma la pret redus de la restaurantele din palatul parlamentului.
Oare la acele localuri dau si pe caiet? Ca poate saracii parlamentari nu mai au 3 lei sa manance o ciorba sau o friptura.
Boc a meritat acest film, care incununeaza rezultatele pe care le-a avut in decursul a 7 ani de guvernare.
Propun ca acest film sa fie desemnat ca cel mai bun film al anului in Romania. Iar pentru protagonist sa se acorde premiul special "fura cat poti" pentru intreaga cariera.
Pentru ca acest premier a reusit ceea ce alti doar visau, sa fie premier 7 ani este un record pe care nu cred ca il va dobori cineva prea curand.
Este primul premier de dupa revolutie care aproape a iesit la pensie de la palatul Victoria. Dar dansul a renuntat la functie pentru ca acum nu este momentul sa iasa la pensie pentru ca nu sunt bani suficienti si as primi o pensie de rahat ca tot romanul si el nu vrea asta.
Ce sa-i faci daca a reusit sa topeasca toate fondurile din conturile tarii si ne-a lasat cu buza umflata.
Cei de la A1 au spus ca filmul contine imagini mult mai deocheate decat ce au difuzat ei.
Le propun sa le lanseze pe net pana nu intra ACTA in vigoare, nu de alta dar sa ne mai radem si noi de Boc ca prea mult au ras el si Base de noi.
Astept ca in viitor sa apara filmul cu Base si cu Udrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu