miercuri, 8 februarie 2012

Vedetele de 500 lei

Vad si eu ca toata lumea cum vedetele astea de silicon sunt invitate la tot felul de emisiuni "serioase" si unde se cearta si se insulta mai ceva ca la o crasma sateasca.
Azi va scriu despre cele doua "dive" de dorobanti una este Nasoasa lui Piticu iar cealalta este perechea ei celebra pentru ca si-a botezat sani in Sanzi si Ana.
Nu stiu ce sau cine le-a facut pe cele doua vedete dar se pare ca in ziua de azi este mai valoroasa prostia si idiotenia decat celelalte calitati. Cred ca toata lumea a vazut zilele astea ca cele doua se cearta cu o reporterita de doi bani pe cei 500 de lei pe care i-au luat de la renumitul Leo, nimeni altul decat cel cu care a avut si Cruduta scandal acum ceva timp. Consider ca este si asa destul de umilitor sa o faci cu cineva pe bani , mai ales in momentul in care te consideri mare vedeta. Dar trebuie apreciat ca in momentul in care cele doua prietene au fost acostate de Leo, ele au stiut care le este adevarata valoare(500 lei).
Nasoasa sa remarcat mereu prin acel grai de privighetoare care este in stare sa te scoale si din morti, a fost cea care a declarat la un post de televiziune ca-i place sa o suga. Nu este putin lucru sa fii atat de slobod la gura dar ce sa faci uni nici minte nu prea au. M-am uitat aseara la Capatos si m-am mirat de cat de proaste pot fi unele femei si cat de multa importanta isi dau.Ele nu isi dau seama ca este totusi umilitor sa te vinzi pe bani, nu este de ajuns ca se duc in cluburi la defilari de "moda". Culmea este ca ele se cred si foarte frumoase, dar nu stiu de ce au impresia asta gresita ca ar fi frumoase, pentru ca daca dai un scurt search pe Facebook o sa-ti dai seama ca din 100 de rezultate circa 85 sunt mai frumoase ca ele. 
Si asta nu inseamna ca sa cauti in detaliu ca vei ramane surprins de cat de multe femei frumoase si destepte are de oferit aceasta tara.
 
Pe maine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu